preskoči na sadržaj
Vježbenička tvrtka

U školi trenutno posluju dvije vježbeničke tvrtke:

VT Medica d.o.o., Moravice

&

VT Skleca d.o.o., Moravice

Posjet srednjoj školi Črnomelj, Slovenija

 

Dana 18.veljače 2011.god., predstavništvo vježbeničke tvrtke Medica.d.o.o. Moravice: Milana Matić, Anamaria Skender, Jelena Trbović, Dajana Troha, Mia Trope i Iva Vrbanac, sa prof. Dianom Kurilić, posjetili su Srednju školu Črnomelj u okviru predmeta Vježbenička tvrtka.

 


 

 

Cilj nam je bio upoznati se sa njihovim poslovanjem Vježbeničke tvrtke, steći uvjete za buduću suradnju, te pripremiti sve potrebno za buduće poslovanje.

Naši kolege, učenici 3. razreda lijepo su nas dočekali i ugostili, sa svojom voditeljicom vježebeničke tvrtke, profosericom Anicom Želježnjak. Upoznali smo se sa ravateljem Srednje škole Črnomelj.

Prof. Želježnjak i učenici 3. razreda upoznali su nas sa svojim poslovanjem Vježbeničke tvrtke, pojasnili nam kako oni to rade.

Upoznali su nas sa odjelima njihove tvrtke, te čime se koji odjel bavi.

Družili smo se sa našim kolegama iz 3.razreda, razmijenjivali iskustva, pričali o našim vježbeničkim tvrtkama, te pored svega malo bolje se upoznali i stekli uvjete za buduću suradnju. Kada je došlo vrijeme da oni moraju ići dalje na nastavu, prof. Želježnjak pokazala nam je ostatak škole, njihovu sportsku dvoranu, knjižnicu, te nas upoznala sa radom njihove strojarske radionice.

Iz ovoga susreta, naučili smo puno, vidjeli puno toga, te pokrenuli jedno prijateljstvo, kojemu je ovo samo početak.

Srednja škola Črnomelj, oduševila nas je sa svojom srdačnošću, te veoma ljubaznim pristupom.

Rekli su nam da su otvoreni za nas, mi ćemo to iskoristiti i nadamo se da će niknuti jedno predivno prijateljstvo i suradnja između nas.

Pozvali smo ih, da svojom prisutnošću, uveličaju naše dane otvorenih vrata (04. i 05. svibnja), te da im mi, kao domaćini, također pružimo jedan lijep i ugodan boravak u našoj školi. Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Jelena Trbović   datum: 18. 2. 2011.


TražilicaOglasna ploča

Kalendar
« Studeni 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji


Korisni linkovi

Škola

Slobodno vrijeme

Dnevne novosti


Portal za škole
preskoči na navigaciju