2017-12-09 21:13:38

Adventski ukrasi

Inspiraciju za izradu pomalo neuobičajenih adventskih ukrasa i božićnih dekoracija učenici Eko – etno stvaraonice potražili su u svojim srcima na beskrajnim zimskim putevima ljubavi i snova.

Učili su nas da je važno živjeti s radošću u srcu, ma kakav bio naš životni put. Prijateljskom iskrenošću, međusobnom toplinom i razumijevanjem, te pomoći ispisujemo priču života koja svojom čarobnom snagom odzvanja dugo u nama. Želimo li nešto shvatiti moramo ispuniti prvi preduvjet koji predstavlja jedan oblik nesebičnosti: moramo moći zaboraviti sebe same.

U adventsko vrijeme mnogo je mogućnosti za izradu originalnih i maštovitih ukrasa (adventski „vijenci“, te kuglice, anđeli i srca za božićno drvce) od prirodnih materijala i dekorativnih tkanina.

Učenici Eko – etno stvaraonice (1. i 2. razred), sekcije Učeničke zadruge Eko – etno Rudač, i njihova voditeljica Željka Vrcelj, prof., profinjenim nijansiranjem tonova ili naglašavanjem pojedinih boja izradili su dekoracije za školu i Gradsku upravu Vrbovsko. Vjerujemo da će nova godina biti uspješna, a uz iskrene poslovne želje, naš mali trag na već prohodanim putevima snova učinit će ju ljepšom.


Željeznička tehnička škola Moravice