2019-10-02 12:21:19

Poziv na sudjelovanje u 13. Tjednu cjeloživotnog učenja koji se obilježava u ŽTŠ Moravice

Učenici i djelatnici Željezničke tehničke škole Moravice pozivaju vas na sudjelovanje u aktivnostima koje će biti održane u sklopu 13. Tjedna cjeloživotnog učenja u četvrtak 3.10.2019. s početkom u 14 sati, a u trajanju do 17 sati. 

Svaki od stručnih aktiva koji djeluje na razini škole (Strojarstvo i brodogradnja, Elektrotehnika, Ekonomija) za posjetitelje je pripremio niz zanimljivih radionica, predavanja i prezentacija u kojima možete saznati brojne informacije o načinu odgojno-obrazovnog djelovanja naše škole kao i o suvremenim tehnologijama i metodama koje koristimo u svakodnevnom radu. Prilika je to za građane da se upoznaju s inovativnim i zanimljivim sadržajima kao što su: 

Spajanje i praćenje rada elektromotora nekoliko vrsta Upravljanje uređajem putem tipkala i sklopnika Upoznavanje s radom mini meteorološke postaje koja djeluje unutar naše škole Demonstracija rada nadzornog sustava pokretne kamere pomoću mikroračunala Radionica o izradi promidžbenih materijala za poduzetnike Predavanje o izradi glinenih predmeta uz mogućnost naknadne organizacije radionice za sve zainteresirane

Nadamo se da ćete nas posjetiti u što većem broju te se veselimo Vašem dolasku!


Željeznička tehnička škola Moravice