preskoči na sadržaj
 

 

ŠKOLSKO ŠPORTSKO DRUŠTVO


          

 Aktivnosti u sastavu Školskog športskog društva obuhvaćaju različite programske sadržaje koji se odvijaju izvan nastavnih obaveza u organizaciji škole i doma učenika, a to su: mali nogomet, košarka,  stolni tenis, šah, atletika i ritmika. Na taj način nastojimo zadovoljiti stvarne potrebe i interese učenika, poboljšati njihova motorička znanja te razvijati humane odnose među učenicima. Programi osiguravaju stručno-pedagoški pristup športu, zadovoljavaju potrebu za natjecanjem i pružaju mogućnost organiziranja kvalitetnog provođenja slobodnog vremena. Izbor aktivnosti prepušten je svakom učeniku prema njegovom interesu, potrebama i mogućnostima. Cilj izvannastavnih aktivnosti  nije samo u pružanju mogućnosti «najsposobnijima»,  već i poticaj da se što više  učenika, bez obzira na njihove sposobnosti, uključi u razne organizacijske oblike u kojima će naći smisao i zadovoljstvo.

  

 

         I ove godine, kao i prethodnih, uz izniman trud i zalaganje prof. Nevena Musulina, voditelja  sekcije malog nogometa i prof. Gordane Gerić-Paulić, voditeljice košarkaške sekcije, članovi Društva nastupaju na Županijskom natjecanju ŠŠD-a srednjih škola gdje u jakoj konkurenciji klupskih igrača postižu solidne rezultate. Učenici Dejan Starčević i Mateo Havaić osvajaju četvrto mjesto na  Županijskom  natjecanju u stolnom tenisu dok Matej Burić, Tomislav Crnković, Krešo Crnković i Luka Rački svake godine ostvaruju zapažene rezultate  u krosu.  Na Županijskom natjecanju ŠŠD-a zauzimaju treće mjesto od ukupno osam ekipa, dok u pojedinačnom poretku Matej Burić ostvaruje  3. mjesto. Članovi ŠŠD-a  organizatori su 1. kola  Županijskog natjecanja u stolnom tenisu održanom u Domu kulture u Moravicama. Osim toga učestvuju i na raznim  drugim natjecanjima, turnirima i  prijateljskim utakmicama, naravno u granicama financijskih mogućnosti naše škole.

 Nadamo se da će kvaliteta i korisnost našeg programa biti prepoznata te da će kao takav naš program i ubuduće biti financijski potpomognut od strane Škole i Grada.

 

 

                                                                    

Promo film


Šetnja školom

TražilicaKalendar
« Svibanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji


Korisni linkovi

Korisni linkovi
Škola

Slobodno vrijeme


Portal za škole
preskoči na navigaciju